در ایران برای اولین بار در سال ۱۳۳۵ کاشت قارچ در شمال تهران اقدام شد که البته این کار به روش سنتی انجام گرفت.
ایرانیان نیز همانند دیگر ملل جهان با قارچهای کلاهک دار آشنا بودند و به روشهای گوناگون از آن سود میبردند، اما بااینوجود اقدام قابلتوجهی
در جهت کشت و تولید این محصول انجام ندادند.
در جهت کشت و تولید این محصول انجام ندادند.
قدمت آشنایی
تاریخچه آشنایی ایرانیان با قارچ کلاهک دار بسیار دیرتر از کشورهای آسیایی و اروپایی بوده است؛ تولید قارچ در کشور ابتدا به ۲ نوع قارچ خوراکی
دکمهای و صدفی محدود بود.
دکمهای و صدفی محدود بود.
برای اولین بار کشت قارچ دکمهای توسط آقای احیایی در سال ۱۳۳۵ در داخل غارهای موجود در کن شمال تهران باراهنمایی آقای اسمیت انجام
گرفت و در همان سال شروع به عرضه محصول شد پس از مدتی در سالهای ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۷ سه واحد کشت و تولید در تهران، کرج و شهرری
ایجاد گردید.
گرفت و در همان سال شروع به عرضه محصول شد پس از مدتی در سالهای ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۷ سه واحد کشت و تولید در تهران، کرج و شهرری
ایجاد گردید.
مهندس پیرایش
تولید بذر قارچ دکمهای توسط پیرایش در سال ۱۳۵۶ شروع شد که با همکاری بهبودی در سال ۱۳۵۶ بهصورت آزمایشی ادامه یافت و پس از مدتی
آزمایشگاه تولید بذر توسط بهبودی و تعدادی از شاگردانش راهاندازی گردید.
چند ایده جالب برای استفاده از پارتیشن اداری
آزمایشگاه تولید بذر توسط بهبودی و تعدادی از شاگردانش راهاندازی گردید.