احتمالاً جمله «قارچ خوراکی ها خیلی سریع رشد کردهاند» را بهکرات در روز سوم برداشت از فلاش اول شنیدهاید. در چنین شرایطی ازنظر مسئول واحد برداشت در روز قبل به میزان کافی قارچ از بستر برداشتشده است. اما مشکل در روز سوم یک در سالن آغاز میشود.
در ساعات اولیه برداشت در روز سوم، همهچیز خوب و تحت کنترل به نظر میآید. ولی باگذشت چند ساعت از روز پایه قارچهای روی بستر مرطوب و بهسرعت شروع به بلند شدن نموده و در ادامه کلاهک قارچها نیز نرم میشوند. کیفیت محصول به سرعت افت کرده و قارچ خالی زیادی باید پیش از موعد برداشت شوند.
دلیل این اتفاق میزان قارچ برداشتشده رو روز دوم برداشت نیست، بلکه علت اصلی این مشکل الگو و تفکر نامناسب برداشتی در روز اول برداشت است. اکثراً در روز اول برداشت آنها قارچهای درشت چیده میشوند. این موضوع سبب میشود تا خوشههایی از قارچ در بستر تشکیلشده و در نتیجه آن افزایش میزان گاز Co2 در روز سوم برداشت حادث شود.
برای یادگیری آموزش پرورش قارچ میتوانید به وب سایت هاگ مراجعه نمایید
https://mushroom.news/category/multi-media/
همه چیز در مورد رمز پویا